lauantai 6. heinäkuuta 2019

Kaikenlaista

Sää on ollut todella kylmää. Nyt ei tule mieleen, että ilmastonmuutos on meneillään.Nyt on niin kuin olisi jo syksy. Tilasimme tiistaina Tokmannilta puhallettavan porealtaan. Se maksoi vain 310 E, se oli minkä löysin. Pystytimme sen tänään. Sen nimi on Bestaway Tahiti Spa. Nyt se on lämpiämässä. Ne puhallettavat altaat ovat tosi suosittuja nyt.
Mulla on ollut vasen hartia vähän kipeä. Söin särkylääkettä ja tänä aamuna jokin rusahti tuolla selässä ja hartiavaiva loppui . Sitten myöskin se asentohuimaus loppui. Muun harjoittelun lisäksi soudin soutulaitteella puoli tuntia. Aika meni nopeasti, kun samalla katsoin kuulennoista dokumenttia ja Neil Amstrong käveli kuun pinnalla. Muistan sen päivän.Naapurin tytön kanssa sitten leikimme. Elämä tuntuu menneen nopeasti, kun se on vain pelkkä muisto. Yleensäkin minusta tuntuu , että elämässäni on tapahtunut todella paljon kaikenlaista. En voi sanoa, ettenkö olisi elänyt.
Kävimme myös Verkkokaupassa ja Bauhausissa. Sain Bauhausista ilmaiseksi tapettirullia, koska ne olivat viimeisiä kappaleita. Tapetoin hieman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti