perjantai 15. maaliskuuta 2019

Maailmanmenoa

Keskiviikkona oli balettia. Riinan läpimeno on huomenna, joten ompelin kasaan tänään  ( perjantaina ) hänen esiintymisasunsa. Kyseessä on sellainen merenneitoasu.
Tällä viikolla on satanut paljon lunta ja sää on lauhtunut nyt. Huomenna käyn testaamassa laskettelusukset.
Mulla on vielä yhdet laskettelumonot myynnissä ja tänään olisi voinut tulla kauppa , mutta en huomannut viestiä.
Keskiviikkona tuli sitten verolaput ja koneisto lähti rullaamaan. Möin Konetta pois . Se on nyt onneksi noussut , mutta olisi noussut sitten vielä euron. Tyypillistä mun tuuria. Sitten soitin pankkiin lainan vuoksi. Nythän tämä on jo " piece of cake " , mutta syksyllä olin jo melkein luhistumaisillaan.Syyslomakin meni ihan hermoiluksi . Onneksi keksin sitten uusia harrastuksia , että ne raha -asiat unohtui ja nythän ne sitten on jo tavallaan niin kuin hyväksytty. Tai en hyväksy koskaan tuollaista verotusta, joka tekee vain tuhoa.
Jotain ihme laskuja satelee kuin puskista. Nytkin on johonkin tienkorjaukseen mennyt monta sataa, vaikka tuskin edes käyn sielläpäin.
Eilen katsoin jotain vaaliohjelmaa ja Halla-Aho laittoi jauhot suuhun kaikilta. Kyllähän ymmärrän , että ilmastonmuutos on vakava asia, mutta en taas sitä , että suomalaisten pitää esim. alkaa maksaa jotain ympärisöveroa. Jos kaikki muut maat olisivat tehneet saman kuin suomalaiset ilmaston eteen , niin maailma olisi jo pelastettu. Suomalaiset ovat juuri sellaisia, että tuntevat syyllisyyttä , kun ostaa muovikassin. Syksyllä se juttu oli in, mutta nyt ne jo uskaltaa ostaa hajoavan muovikassin. Suomi on tosiasiassa kuin variksenpaska Itämeressä. Mun mielestä näin pientä kansaa ei kannata rokottaa ensimmäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti