perjantai 29. maaliskuuta 2019

Eipä erikoista

Tänään on paistanut aurinko. Kävimme viulutunnilla. Yritän soittaa Telemannin mahdollisimman hyvin . Muistaakseni se on 2/3 tai 3/3 musiikkiopiston tutkintokappale.
Katsoin eilen Halla-Ahon vaalitentin. Halla-Aho jauhotti ne toimittajat täysin. Itseasiassa ne toimittajat yrittivät keskeyttää vastaukset, eivätkä voineet esittää mitään järkevää kysymystä. Eräskin toimittaja sanoi aika rumasti, että Halla-Ahon puhe oli höttöä.
Se oli aika hyvin , kun se yks asiantuntija sanoi tentistä, että tämä nyt oli vain sellaista tyypillistä akateemista väittelyä, niin Halla-Aho sanoi, että älykkään keskustelun ja politiikan yhteensovittaminen on täysin mahdollista.
Täytyyhän puolueilla olla oma linja, eivätkä ne voi siten olla samaa mieltä kuin perussuomalaiset, vaikka asia olisi  vaikka kuin totta.
Tänään kävimme Ideaparkissa. Ostin  sellaiset valkoiset lenkkarityyppiset kengät. Käytin nyt sen lahjakortin , jonka sain ennen joulua eräästä kenkäostoksesta. Ne oli sellaiset 2Moons kengät.Jotenkin heikottaa kauheesti, kun ensin oli hirveä nälkä ja sitten söin liikaa. Meni monta tuntia ennen kuin olo korjaantui. Pitää syödä pieniä välipaloja ja enemmän aamiaisella. Mitasin sokerin ja verenpaineen ja ne olivat ihan normaaleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti