torstai 7. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivä meni aika rauhallisesti. Toyota Avensiksesta vaihdettiin tänään lämmityspumppu ja hyvin taas auto pelaa. Ei siitä autosta tipu öljyä. Jaakko oli tyytyväinen, kun muistoauto on taas kunnossa.
Metsäarviot tulivat perjantaina netissä. Tänään tuli postissa sitten hieno kansio, joka maksaa 1200 E. On se hieno kansio, jossa on kartat ja kaikki. Olen kerran käynyt Soukelinlammen virkistysalueella. 
Tulostin netistä perukirjan ja täytin sen kuulakärkikynällä. Vein sen pankkiin. Olen pari kuukautta juossut pankeissa ja tuntuu kuin olisin melkein kuin joku rikollinen.  Olen passi kourassa anellut armoa ja todistellut olevani sukua vainajalle parin kuukauden ajan. Ne ei niin kuin voi sulattaa näitä asioita.  Perukirjan syynäämisessä menee kuulemma  vielä noin viikko. Valtiolleko se perintö pitää antaa suoraan sitten, vai sille pankille ? Veroinahan se kuitenkin vie jo osan. Tein kuitenkin samantien verohuojennus hakemuksen. Postissa lähti verottajalle molemmat , perukirja ja em. hakemus.
Kirjoitin kirjaani jonkin verran historiallista taustaa. Siten kyllä tulee tekstiä vaikka kuin paljon lisää. Kalevassakin itsenäisyyspäivän aikaan sopiva juttu , josta lisäsin. Vieläkin on epätodellinen olo siitä kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti