keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Viikko etenee

Viikonloppuna tein uutta biisiäni. Lauantaina ja maanantaina oli balettia.  Koreografian harjoittelua on aina lopputunnista. Jaakko kävi täällä perjantaina. Lauantaina en ensin ajatellut lähteä balettiin , kun tuntui, että en jaksa , mutta sitten sain tehtyä pari raitaa, niin lähdin pirteänä balettiin. Sunnuntaina työstin myös biisiäni ja tein siihen jonkinlaisen laulun, mutten ollut tyytyväinen siihen.
Maanantaina oli laulutunti. Opettaja sanoi, että pitäisi katsoa jokin suomenkielinen biisi Suomen syntymäpäiväjuhlien kunniaksi.
Viikonlopun aikana tietokoneeni meni lopullisesti rikki, joten kävin Gigantista sellaisen pienen Lenovan koneen , sain sen hintaan 250 E. Kone ei kuitenkaan ladannut, niitä ohjelmia, joita käytän , niin jouduin tänään menemään uudelleen Giganttiin vaihtamaan sen koneen. Tässä mulla onkin Acer
Aspire F 15, hyvin toimii kaikki ohjelmat. Kun, lisäsin tarpeeksi massia , niin konekin parani. Näyttö on Full HD ja valaistut näppäimistöt.
Lauloin kymmeniä kertoja sen laulun uudesta biisistäni uusiksi. Nyt on paljon selkeämpi.
Viulutunnit olivat tiistaina ja opettaja aikoo valita ne ensi syksyn tutkintokappaleet.
Kävimme eilen vielä Prismassa ja totesin , että sinne oli tullut balettivaatteita myyntiin. Siellä oli mm. nahkabaleriinoja , ja ostin vaaleanpunaiset nahkaballeriinat , vain 20 E.
Sää on ollut tänään talvinen: pakkasta ja auringonpaistetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti