lauantai 25. helmikuuta 2017

Tänään balettia

Mitäs sitä tällä viikolla ? Keskiviikkona ei tainnut olla mitään ihmeellistä, kun ei ole jäänyt mieleen. Torstaina ja perjantaina ei mitään ihmeellistä, elikä tämä viikko meni tosi nopeasti. Nyt on menossa Lahden MM-kisat.
Olen päivittäin harjoitellut viululla yhtä sormiharjoitusta ja se on ihan selvästi voimistuttanut sormia lyhyessä ajassa.
Sää on ollut mukavan talvinen koko viikon.
Eilen ja tänään on ollut vähän flunssainen olo, mutta menin balettiin. Kotiin tultuani opettelin videolta sen meidän koreografian ulkoa, niin eipähän sitä sitten tarvitse hermoilla sen enempää.
Huomasin alkuviikosta F-musiikin poistoissa sellaisen Nuvo klarinetin. Tilasin sen , mutta palautan sen myös. Voi sanoa, että osaan soittaa viulua , pianoa ja kitaraa, mutta en puhallisoittimia ollenkaan. Soitin sillä kyllä Jänis istuu maassa, ja samalla voin todeta , että tosiaan osaan soittaa viulua. pianoa ja kitaraa.  Pitäisi
klarinettiin opetella nuo otteet, niin kun kerran nuottia osaan lukea, niin kyllähän sen oppis ajan kanssa. Puhallustekniikkakin onnnistui. Tilasin sitten Gear musicilta paremman klarinetin , C-klarinetin. En ymmärrä. miksi "oikea" klarinetti on alennettu B. Tiedän jo miten C-klarinetilla soitetaan c,d,e,f,g,a,h, vasta tuossa vaiheessa olen menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti