tiistai 28. helmikuuta 2017

Tiistai

Kylläpä oli virheitä tuossa eilisessä tekstissä, kun yritän kirjoittaa ilman silmälaseja. Tänään soitin tunnilla sitä Titanicin melodiaa ja laulussakin harjoitukset sujuivat ihan hyvin.
Ostimme viime viikolla uuden astianpesukoneen (Point) ja hyvin pesee. Tilavampi se on kuin entinen . Siinä on kolme kerrosta. Entiseen ei koskaan mahtunu kaikki astiat kerralla tai jos ne väkisin tunki siihen koneeseen , niin ne jäi likaiseksi. Tuo uusi on niin mukava kone , kun ei tarvi pähkäillä , miten ne astiat sinne laittaa, sen kun vaan täyttää koneen. Tiskasinkin astioita vuoden. Jos asitanpesukone menee rikki, no panic. Sitten yhtenä iltana menimme liikkeeseen ja valitsimme sopivan koneen, mutta sitä ei ollut varastossa. Kysyin , että voidaanko ostaa se malli siitä ja sehän sopi?  Olimme päättäneet sillä hetkellä hankkia astianpesukoneen, eikä odotettu enää hetkeäkään mitään plastiikka- tyroksipakkauksia viikon päästä tulevaksi. Tänään ostimme myös uuden leivänpaahtimen.
Katsoin juuri Mertaranta ja Legendat ja siinä oli nyt päähenkilönä balettitanssija Minna Tervamäki. Jotenkin pystyin samaistumaan häneen, kun  itsekin tanssin balettia. Ei siihen tarvitse olla kiinnitetty Kansallisbalettiin. Ihmeellistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti