perjantai 16. joulukuuta 2016

Etsintäkuulutettu

Tein Kalevaan ja Forumiin ilmoituksen , että maksan 100 E palkkiota , jos löytyy ne viuluesitykset jonkun kännykästä. Tässä on hyvä tilaisuus ansaita 100 E , jos on sattunut nauhoittamaan minun ja Riinan esitykset.
Eilen oli melko lauhaa. Aki sai tällä viikolla kokeitaan takaisin , biologiasta 9 , osa kaseja ja pitkästä matikasta 7 +.
Kävin eilen ostamassa sellaisen USB:mikrofonin, että voi Score cloudilla tekee musiikkia. Jokaisen muusikon se lopullinen haave on säveltää omia kappaleita. Tein pianolla jotain sävelmää, nauhoitin sen kameralla ja yritin Scoren pikku virtuaalipianolla soittaa saman. Kyllä sain siinä aikaiseksi sellaisen kuin Melodia Sad, d-molli.  Sitten tulostin nuoteiksi sen . Totesin edellämainitun prosessin sen verran hankalaksi , että kävin ostamassa mikrofonin. Sitten aloin soittaa myöhemmin sitä kappaletta, niin piti sitten kuunnella , että miten se meni nuottikirjoituksen pohjalta. . Mielestäni hyvä kappale. Pitää kokeilla , että voinko tehdä  Melodia Sad:n pianosäestyksen. Viuluosuus on jo valmis. Tiedän onneksi , mikä on hyvä ja mikä ei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti