maanantai 15. helmikuuta 2016

Tänään oli uusi baletin opettaja Yanet.  Hänellä oli hyvin täsmälliset liikkeet. Nyt meni kaikki hyvin.


Grand Allegro:     Sache

grand
toinen jalka pliessä taakse  ojentautuminen
toinen jalka viereen
kolmella askeleella taaksepäin ympäri
toinen jalka viereen
toinen jalka toisen edestä hyppy, kroppa auki
assemble
pliessä taakse
grand


Tätä voin harjoitella olohuoneessa. Kävin Silkkirummussa . Ostin uudet pehmusteet. Ne olivat jotenkin ihanan pehmeät ja pystyin paljon paremmin menemään kärjille. Sitten mulla on ollut jokin akillesjännettä puristava kuminauha . niin se ilmeisesti on aiheuttanut pientä vihlontaa. Sitten siellä oli alennuskorissa  1 eurolla kenkiä. Esim. flamenco -kengät. Kokeilin  ja sopi oikein hyvin. Voin käyttää niitä normikäytössä, vaikka vähän kopiseekin . Voisihan sitä pistää vaikka tanssiksi. Sitten oli vielä argentiinalaiset korkeakantaiset kokonahka tanssikengät ,1 E, niin ostin nekin.
Mulla oli kello 16.00 laulutunti ja lauloin Vaccaita. Ensi tunnilla laulan sitten ne omat laulut. Osaan ne ulkoa sanoiltaan , mutta niissä vaihtuu sävellaji, joten säestys on kyllä tarpeen. Ei jännitä ,kun monta vuotta olen tehnyt työtä tämän eteen ja paketti on valmis , vain jonkin verran hiomista.  Sitten laulamme vielä duettona Valveen kahvilassa kappaleen "Pettävällä jäällä", toista kappaletta en tiedä, jos sitä on.
Anni-M. on kuulemma lähdössä vaihtoon vuodeksi. Olenkin havainnut pientä poissaolevuutta ja nyt tuli vähän selvyyttä siihen.Toivottavasti ei jää sinne maailmalle.
Tänään on satanut uutta puhtaan valkoista lunta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti