keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Loskakelit

Maanantaina ei ollut laulutuntia, koska opettaja oli flunssassa. Lauluahan voi harjoitella itsekseenkin . Yksi kappale pitäisi vielä opetella ulkoa, sittenhän se materiaali kulkee päässä mukana. Laulaa vaikka autoa ajaessa.
Ajattelin viime kevään laululta , että mut opetettiin laulamaan liian huutamalla. Pakko oli vaan huutaa.
Olin myös maanantaina baletissa. Aika leppoisa tunti oli , paljon venytyksiä. Sitten oli myös niitä piruettiharjoituksia. Niitä hankaloittaa se , että se sali on liian pieni. Kaksi piruettia menee, että pääsee alkuun ja kolmas jotenkin ja , sitten pitää ruveta jo suunnittelemaan askeleitaan , ettei törmää peiliin. Samoin hypyissä , oikeastaan kansalaisopistolla viimeksi pääsin oikein vauhtiin hypyissä ja pyörimisissä. Sitten opettaja tulee ja sanoo, että miksi meni sinne ja tänne, kun yritän puikkelehtia jostain. Tekis mieli sanoa Valveelle, että ottakaa  yks väliseinä pois, että saadaan yks  kunnon iso sali.  Ei ole sen monimutkaisempaa. Joskus loma-aikaan revittäs se seinä alas jostain salista , jotain lastulevyhöttöä se on kuitenkin,parkettia lattiaa ja kumimatto päälle. Meidän talossa on välisinät kiveä.
Alexs. vapautti mut tekemästä Grand Plie, koska en jaksa tehdä sitä ja Demi Plie riittää, se on kaunis. Olenkin aina ihmetellyt sitä grand plie , se on jotenkin ruma liike.
Käytin eilen Riinaa viulutunnilla ja nyt hän soitti jo paremmin , kun harjoitteli ensin. Kyllä Riina on henkisesti ihan viulisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti