sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Elämänmenoa

Lauantaina oli balettia ja jotenkin mulla oli keskittymiskyky vähän hakusessa. Sitten kokeilin niitä kärkitossuja uusilla pehmusteilla ja paljon helpompi oli liikkua kärjillä, 30 x relevee menee. Jalan suoristaminen ei tuota vaikeuksia. Sitten oli lopuksi sitä koreografiaharjoitusta. Siinä on nyt ollut vaihtuva porukka , mutta se kai siitä suoriutuu.

Sitten olen harjoitellut  Bachin Partitasta toista kappaletta. Rupesin jostain syystä tuijottamaan sormituksia,tarkemmin sanottuna Leopold Auerin sormituksia. Soittaminen menee tosi takkuiseksi niillä sormituksilla. Jos soitan ihan omilla sormituksilla, niin soitto on sujuvaa. Päätin , etten käytä niitä sormimerkintöja, tietysti joissakin kohti. Joissakin nuoteissa ei ole mitään sormituksia, samoilla kappaleilla. Ajattelin , että ammattimaisesti soitettuna  pitää soittaa niillä sormituksilla. Ei Bachilla ole sormituksia.
Tänään olin Riinan kanssa kirkossa. En ihan oikeasti meinannut pysyä hereillä siellä, piti liikutella jalkoja tai jotain , että pysyi hereillä. Kamala tilanne, ihan kuin ajas autoa ja alkaa niin väsyttää, että on pakko pysähtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti