maanantai 16. helmikuuta 2015

Dear Diary

On se vaan kumma , että kun on kirjoittanut tällaista blogia, niin tuntuu  joskus,että on taas ikään kuin velvollisuus päivittää tätä. No, mitäs tänään. Aamupäivästä ei mitään erikoista, mutta sitten menin Pakkalan koululle laulutunnille. Nyt tänä keväänä on joka toinen viikko tunnin laulutunti. Kyllä siinäkin pitää lihastyötä tehdä vatsalihaksilla. Tänä keväänä on Suzukikoulun 25 v. juhlakonsertti Madetojan salissa.  Lisäksi laulan Pyhän Tuomaan kirkossa erään italialaisen aarian.

"Se tu m'ami"

  Minun pitää osata se ulkoa, vaikka en osaa italiaa yhtään. Mahtava päästä kirkkoon laulamaan , varmasti hyvä akustiikka. Sekin on niin jännittävä asia. En olisi suostunut laulamaan enää mitään kansanlauluja. Ei meinannut ensin löytyä säestäjää. mutta Natalie M. sanoi, että voin sitten mennä sinne kirkkoon, kun hänellä on siellä oma konsertti oppilailleen .
Tänään oli myös balettitunti. Melkein koko tunnin harjoittelimme kärkitossuilla. Voi olla , että esitämmekin kärjillä. Vissin minäkin , jos nyt opin tarpeeksi. Siinä on sellainen ympäri parde pourree, jota voisi vähän sovittaa helpommaksi. Kärjillä harjoitusta oli. mm. piruetti. Sitten sitä yhtä tiettyä sarjaa kärjillä, joka oli mulle  aika ylivoimainen. Jännästi ihminen voi ylittää itsensä , kun vain alkaa tekemään jotain. Se on se oppimisen ilo sitten. Minun pitäisi osata suoralla jalalla nousta kärjelle, ennen kuin voi pyöriä. Harjoittelen sitä täällä. Nyt ei tossu painanut kuin vasta lopputunnista. Siinä oli sitten vielä keskustelua  niistä balettikuvista. Pitää kait se sitten poistella niitä, niin ei tarvi sitten niistä enää jauhaa.tuntuu vain niin itsekkäältä , kun vaan omia kuvia on esillä, vaikka se on ryhmätyötä.
Laihduttaminen on sujunut ihan hyvin . Olen tottunut aika lailla olotilaani. En käy vaa`"alla, ainoastaan mittanauha on mittarini. Punnitseminen olisi aika turhauttavaa, koska lihakset painaa niin paljon. Vyötäröltä on kuitenkin huvennut  vähintään 17 cm tähän mennessä. Aatos ei ollut nähny mua kolmeen viikkoon ja sanoi, että et kai vielä aio lopettaa laihdutuskuuria. Minä sanoin , että sanoisit ennemmin niin päin , että oletpa paljon laihtunut. JOO,JOO...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti