perjantai 5. syyskuuta 2014

Dear Diary

Riina ei ollut tänään koulussa, hänellä oli lievää kuumetta. Itsepintaista flunssaa on liikkeellä tuntuu, ettei harrastuksiin pääse. Akilla on ollut tänään taksvärkkipäivä. En käskenyt sen kummemmin  ensin tehdä mitään , kun vaan puolihuolimattomasti heitin , että voisit siivota olohuoneen. Vähän ajan kuluttua poika kysyi, että pitäiskö siivota ? Olin suorastaan haltioissani moisesta ehdotuksesta ja sitten hän siivosi ja teki vielä lasagnea meille.Kävin koiran kanssa kahdesti lenkillä ja toisella kerralla tuli saksanpaimenkoiranaaras emäntänsä kanssa vastaan. Ne koirat rupes siinä kisailemaan ja Muppe vetäs minut nurin sinne ruohikkoon, nilkka meinas nyrjähtää, kai sillä huomenna vielä balettia tanssitaan. Aatos on mennyt  Sulkavalle mökille.
Luin tuossa parin viikon aikana Grace Kellyn elämänkerran ja nyt tuntuu, että pitäs olla joku kirja tuolla yöpöydällä. En tiedä , mitä lukisin , kun se pitäisi olla faktaa kuten elämänkertoja.Uskon , että keksin jotain.
Torstaina olin laulussa. Meille tulee ryhmä esitys keväällä laulusta Veden alla nimisestä kappaleesta. En ole kesän aikana laulanut mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti