tiistai 30. syyskuuta 2014

Vau , mikä oppimisen kokemus

Olin viikonloppuna Sirniössä. Ihan hyvä sää oli koko ajan, lumet oli sulanu jo pois. Lauantaina en ollut sitten baletissa. Tanssijat olivat vähän kuulemma aloittaneet koreografiaa. Eilen oli myös balettia. Alexsandra lupasi  , että voin harjoitella kärkitossuilla samalla , kun muutkin harjoittelevat 15 minuuttia.  Jatkotaso 1:n  kuuluu kärkitossut. Nyt kun  ajattelen , olisin voinut ainakin  tänä syksynä aloittaa kärkitossukurssin, ei tuo nyt mitään niin salatiedettä ole, koska tuen avulla  voin harjoitella ihan hyvin.  Aikuistanssijat toimivat omalla vastuulla.
Oikeastaan ei tämä syksy niin kamala olekaan , kun on näin lämmintä. Ihana rauha
LIIKUIN KÄRJILLÄ ÄSKEN 10 pikku askelta ilman tukea  klo 13.10. 30.9.2014 !!. Kaitse siitä . Tossun pitää muotoilla hyvin jalkapohjaa ja sitten millin korkeilla askeleilla ryhti suorassa, jalat suorassa, liike tapahtuu polvilla ja aukikiertäjillä.Pehmusteita pitää olla niin paljon, että ei satu yhtään.
Koira katsoo, että on taas emännällä vauhti päällä. Se ei voi aina ymmärtää toilailujani. Toisinaan  se tunkee ittesä mun ja kärkitossujen  väliin , kun yritän laittaa kenkiä jalkaan.
Olen toisaalta helpottunut, kun Riina lopetti baletin. Aika raskastahan se oli viime aikoina ensinnäkin houkutella  balettiin ja sitten kuljettaa siellä baletissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti