lauantai 10. elokuuta 2024

Syksyä kohden

 Tässä on taas viikko vierähtänyt ensin Sieniössä ja sitten täällä. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Olympialaisia on tullut seurattua, mutta ei niistä juuri jää mitään mieleen. En paljoa muista, kuka voitti ja mitä. Olympialaiset on nyt ollu kaunista katsottavaa Pariisista ja yleisöä on ollut paljon.

Viikko on kuitenkin ollut lämmin. Sataa aika paljon. Tänään oli ratsastustunti ja taas olimme maneesissa tuon sateen takia. Nyt oli maassa puomia, joita piti ylittää esteratsastusasennossa. Ylitys oli käynnissä ja ravissa. Jotkut meni laukassa. En ole vielä ajatellut, että hyppäisin esteiden yli hevosella, mutta jos tuntisuunnitelman kuuluu esteet, niin pikkuhiljaa sitten siirrytään niihin. Ratsastin Jatsikolla, joka on suomenhevonen. Nyt oli vain neljä ratsastajaa tunnilla, mutta talvella on varmaan enemmän. 

Mulla on ensi viikolla ykstyistunti. Varasin sen, kun tallikortin tunnit pitää ratsastaa lokakuun puoliväliin mennessä. Vakiotuntimaksut ovat vielä erikseen. Kortilla on neljä tuntia. Olympialaisista näin, että ratsastaminen ei ole iästä kiinni.

Olemme olleet nyt tässä kolmestaan Riinan ja Miloun kanssa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti