torstai 25. tammikuuta 2024

Vaalit menossa

 Nyt on taas pakkasta. Olin tiistaina baletissa. Tein kotiläksyjä ja kertasin ne tanssikuviot. Se esitys on nyt sellainen menuetti. Vaihteeksi mukavampi, kuin ne toinen toistaan muistuttavat koreografiat. Mullahan on joitain naamiaisasuja, joita tilasin YouTubea varten, niin otan niistä vaikka 1700-luvun puvun.

Olen testannut uutta hiilikuitu viuluani. Sen virittäminen on helppoa, tapit kiertyy niin helposti. Toisaalta suttasin paljon tappivahaa puuviulun tappeihin ja viritys oli yhtä sulavaa. Olen nyt aktiivisesti soittanut 10 vuotta viulu ja vääntänyt hampaat irvessä niitä viritystappeja ja tajusin vasta nyt lisätä tarpeeksi tappivahaa. Puuviuluni on vaimeamman kuuloinen . Viulu voisi kuulostaa hiilikuitutallalla kovemmalta. Viulussa on kaunis ääni kyllä. Soitin puuviululla tuossa vähän Bachia. Olen hiilikuituviululla harjoitellut yhden sivun concertosta hyvin. Hiilikuitu viulu pärähtää voimakkaasti soimaan kaikilla kielillä. Kokeilin Prahassa erästä puuviulua ja se pärähti voimakkaasti soimaan. Siinä oli Humoresquen nuotit. Soitin niistä nuoteista ja kysyin, että miltä kuulostaa, niin viulun myyjä sanoi, että se on Humoresque, mitä siitä? Olisi pitänyt ottaa se viulu silloin. Onkohan se vielä siellä myynnissä. Hinta oli 3000 E.

Nyt on ollut taas vaalikeskusteluja. Stubb ja Haavisto ovat johdossa. Olli Rehn on tylsä, mutta olihan Kekkonenkin tylsä.

Mika Aaltola varoittaa paljon Venäjän aggressiosta. Se on pelottavaa. 

Olin tänään ratsastustunnilla. Nyt oli Muusa-niminen  hevonen tunnilla. Muusa ei ole ollut niin lennokas kuin Meri. Merillä on nyt ollut jotain vaivoja. Kävin kuitenkin aitauksessa sen Merin luona. Meri oli ollut hierottavana. 

Nyt oli enemmän ravia. Se oli aika rankkaa, mutta kai siihen tottuu. Näin pakkasella tunnille pukeutuminen on vähän haastavaa. Olin taas aivan hiessä pakkasessa.  Ainakin yksi laukannosto oli. Sain uuden vinkin, että polkaista sisempää jalkaa vähän alaspäin, silloin hevonen  nosti laukan.  Varasin kolme uutta tuntia.  




Kuva: Merija 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti