perjantai 2. kesäkuuta 2023

Kylmää

 Nyt on ollut tosi kylmää. Kurjaa, kun on niin kylmää. Olin tänään ratsastustunnilla. Olimme maneesissa, koska oli niin kylmä. Mulla oli jalassa ostamani tori-ratsastussaappaat, mutta ne olivat aika epämukavat, mikä vähän häiritsi tuntia. Hevonen otti käskyt vastaan niillä kyllä helposti. Ne saappaat olivat kovaa nahkaa. Olivat, koska heitin ne roskiin. Leikkasin varret talteen niistä.

Hevonen lähti kyllä laukalle helposti ja pisin matka lukaten oli puoli maneesia. Lopputunnista hevonen oli niin innokas menemään, että sitä sai ihan pidätellä. Meri on tosi nuorekas hevonen. Ihana nähdä, miten se pitää niin ratsastamisesta ja haluaa liikkua. Se lähti lopulta laukalle ihan itsestään, mutta sehän ei ole tarkoitus, että säntäillään ihan minne haluaa. Alkutunnista se hevonen meinasi kompastua.

Nyt oli sitten viimeinen tunti tälle keväälle. Olen puolessa vuodessa oppinut tosi paljon. Opetus on ollut hyvää. Laukkaaminen alkaa varmasti sujua paremmin. Pääasia on , että en pelkää laukannostoa, muutenhan hevonen saisi ristiriitaisia ohjeita laukannostosta. Laukassa nojataan tavallaan taaksepäin. Kesällä tunteja on sitten satunnaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti