perjantai 30. kesäkuuta 2023

Kohta on heinäkuu

 Viime viikko oli juhannusviikko. Olimme juhannuksena Sirniössä. Sää oli tosi hyvä koko ajan. Kävimme Kuusijärven rannalla muutaman kerran ja uin siellä. Siellä rannassa on aina niin trooppisen tuntuista. Rannalle on tullut mutaa hiekan päälle , mutta uin sellaiset uimakengät jalassa, niin muta ei paljoa haittaa. Ihan rannassa on kuitenkin  hienojakoista hiekkaa. Kävimme myös soutelemassa siellä Kuusijärvellä.

Sirniössä piha on rehevöitynyt aika paljon. Aiomme sahata pois turhia puita pihalta pois. Sitten pitää uusia tikkaat katolle. Tein jo diilin erään posiolaisen firman kanssa, että asentaa portaat ja samalla kaataa erään tuomen, joka varjostaa kattoa ja katolle kasvaa sammalta. Hyvä, että löysin tuon firman, koska se voi tehdä kaikkea muutakin rakennushommia.  Olen ajatellut, että kannattaako siihen taloon uhrata rahaa, sitähän siihen saa menemään vaikka kuin, että olisiko parempi rakennuttaa vaikka uusi mökki, jolla olisi sitten enemmän arvoa. En taida kuitenkaan rakennuttaa enää  mitään mökkejä.Talossa oli jäänyt yksi lämpöpatteri päälle talveksi. 

Nyt on täällä Oulussa ollut myös lämmintä. Tämä päivä oli muutenkin kiva, kun huomasin, että saan aika paljon veronpalautuksia ja toinen juttu oli se, että sain ratsastustunnin keskiviikoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti