keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Uusi kuu, marraskuu

 Viime viikolla oli syyslomaviikko. Harrastustoimintaa ei ollut. Jaakko ja Riina kävivät Wienissä. 

Nyt on ollut flunssaa perheessä, mutta koronaa ei ole ollut tässä meillä, jotka asuvat tässä talossa. Riinalla on nyt kuumetta. Hänellä olisi alkanut työ tänään , mutta ei päässyt töihin flunssan vuoksi.

Mulla oli balettia tänään ja tunti oli aika raskas. Maalasin tänään yhden öljyvärityön. Maalaaminen on turhauttavaa, koska työt jäävät johonkin pöytälaatikkoon, mutta musiikkia voi ladata Youtubeen. Kuuntelin Linda Lampeniuksen kirjan Kesytön elämäni. Hänhän luopui klassisesta viulu-urasta rahan vuoksi ja sitten sairastui bulimiaan. Se taulun maalaaminen oli ihan hassu juttu. Vielä eilen illalla ajattelin heittää koko työn roskiin, mutta tänään sitten saavutin flow-tilan ja suttasin väriä kankaalle. Ostin viimeviikolla SPR:ltä kehykset ja Ideaparkin krääsäliikkeesta kiilakehystetyn kankaan, öljyvärit ja siveltimet. Eräs pojistani oli ostanut jonkun Juhani Palmun työn, niin ajattelin sitten minäkin maalata. Maalasin myös aittoja. Jännää, mistä ne inspiraatiot aina lähtee.

Sitten vielä hoksasin yhden jutun, joka on ollut haaveeni aina. Varasin Aaltokankaan tallille yksityisen ratsastus tunnin. 12 v sitten putosin hevosen selästä ja ranne murtui. Voisihan sitä kokeilla yksityisopettajan avulla. Katotaan nyt.

Suomi on liian velkaantunut ja inflaatio lisääntyy.



Luonnossa parempi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti