maanantai 29. maaliskuuta 2021

Lumet sulaa

 Nyt on sää lauhtunut huomattavasti. Lämmintä on ollut melkein kymmenen astetta.  Tekojäärata on kuitenkin ollut kunnossa. Jää ei ole ollut ollenkaan pehmeä. Tämän päivän on kuitenkin satanut vettä. Kuinka pitkäähän tuo tekojäärata on auki. Siellä on hyvä tunnelma aina.

Korona jyllää edelleen. Joissakin maissa kuolee paljon koronaan, kuten esim. Brasiliassa. Suomessa on niin hidasta tuo päätöksen teko, Suomen tilanne näyttää hyvältä vain siksi, koska tämä on niin harvaanasuttu maa . Tuolla jahkailulla täällä olisi varmaan kuollut jo paljon enemmän, jos täällä olisi enemmän väkeä.

Olen soittanut viulua paljon.  Mulla on kirjat 101  viulusävellystä, josta olen soittanut Youtubeen. Olen tilannut myös 101 elokuvasävelmäklassikkoa ja 101 jazzklassikkoa ja vielä jonkun kolmannen 101 klassikkoa.  Elokuvasävelmät tuli jo viimeviikolla. Noita kirjoja voi tilata esim. Adlibriksesta.

Tällä viikolla on pääsiäinen  ja sen vietän täällä Oulussa. Kyllähän täällä kotonakin voi olla. Oikeastaan ne matkat on aika rasittavia. Kohtahan nyt  on kesä.

Pojat ovat käyneet täällä. He käyvät pelaamassa sulkapalloa ja squashia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti