perjantai 19. maaliskuuta 2021

Kevät etenee

 Viikko on taas vierähtänyt. Sää on ollut hivenen pakkasen puolella. Olemme käyneet luitelemassa taas tällä viikolla. Minä olen käynyt kolme kertaa jäällä. Tiistaina oli sää plussan puolella ja Pateniemen luistelukentällä oli toisella puolella ihan sulanut vesilammikko, mutta tekojääradan puolella oli sitten hyvä jää. Lunta vaan satoi niin paljon, että koko ajan piti aurata. Torstaina oli sitten jo pakkasta ja jää kuin peili, mutta porukkaa oli jo  kentät täynnä. Kävimme sitten tänään päivemmällä luistelemassa ja jää oli hyvä ja vähemmän luistelijoita. Tänään oli myös mieleenpainuvaa, kun jotkut toi sellaisen koiranpennun sinne jäälle. He sanoivat , että pitää koiranpentua sosialisoida, että voidaanko me vähän auttaa siinä. No, kyllähän me voitiin.

Olen myös soittanut viulua. Elämähän on sillä tavalla askeettista, kun samat kuviot vain toistuu. Katsoimme tänään elokuvan , joka kertoi vuoden 2010 Meksikonlahdella öljynporauslautan tuhoutumisesta.

Koronaan on kuollut nyt 2700000 ihmistä. Enpä olisi uskonut , että tällaista pitää vielä kokea.

Kävimme eilen Ideaparkissa.

Riinalla on etäopiskelua. Aamulla kymmeneltä luokka kokoontuu netissä ja sitten pitää tehdä jokin leivonnainen ( suolainen tai makea ) ja sitten kahden aikaan taas kokoonnutaan netissä ja näytetään , mitä on tehnyt. Ohjelmaan kuuluu myös pakollinen ulkoilu. Silloin voi ulkoiluttaa koiran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti