keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Kesäistä

Tällä viikolla on ollut aurinkoista, mutta aika viileää. Sellaista, että kun istuu auringossa , niin ei tule kuuma. Tänäänkin istuin tuossa pihalla aika kauan. Tänään uima-altaan lämpötila oli noussut 20 asteeseen. Kävimme uimassa altaassa. Nyt, kun on pienempi allas, niin sitä on paljon helpompi huoltaa ja vesi lämpiää hyvin.

Eilen koira meni takaovesta ulos ja Riina meni hakemaan sitä koiraa. Se koira oli mennyt Ratamotielle. Haimme sen koiran autolla pois. Mulla ei ollut osaa eikä arpaa koko jutussa,istuin silloin vain olohuoneen sohvalla. Alkoi kauhea puskaradiopommitus. Koira oli kuvattu sinne , että tämmönen on karannut ja monen vuoden syntilista heitettiin niskaan. Olen toki pitänyt sitä koiraa metsässä irti ja on se näykkinytkin joitain henkilöitä. En pidä sitä koiraa enää irti metsässä. Jos sitä juoksettaa, pitää itse juosta mukana.   Nyt ainakin sain tietää, mitä on someraivo ja kuinka se  voi äityä aivan mahdottomiin. Onhan sen jo tähän ikään mennessä tietysti muutenkin huomannut , että ihmiset ovat yleensä pahansuopia. En itse henkilökohtaisesti ole missään saanut mitään niin hyvää kohtelua elämäni aikana,mutta näillä mennään. Joskus itsekin tapaan ihmisiä, joista huomaa , etteivät he luota kehenkään. He ovat sitten ärsyttäviä.

Kävimme eilen pelaamassa tennistä. Varasimme ajan ensi viikolle ulkokentälle.

Olen harjoitellut uudella viululla. Se on taas parempi kuin edellinen. Pariäänet onnistuu hyvin ja legatot saa pitkiksi. Tuommosen viulun räätälöimiseen menee viikkoja. Se on ikään kuin teettäisit itsellesi kengät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti