lauantai 25. tammikuuta 2020

Tapahtuu paljon

Tällä viikolla on mennyt lujaa. Nyt on loppuviikosta ollut pakkasta.
Keskiviikkona oli balettia . Maanantaina on pelkästään koreografia harjoituksia. Nyt oli myöskin venytyksiä, jotka ovat tuiki tärkeitä kehonhuollon kannalta.
Tällä viikolla olen viimeistellyt viuluani ja kyllähän sillä on paras soittaa tähäna astisista viuluistani. Siinä on kaulan ja rungon sauma luuliimalla , eikä se jousta ollenkaan, mikä  on soinnin kannalta hyvä. Päällä on 15 kerrosta sellakaa. Tehdas viuluihin ei levitetä 15 kerrosta sellakkaa.
Sain myytyä sen Kalr Hoffnerin viuluni 600 E:lla. Ostaja kävi tänään hakemassa sen. Ihan hyvä viulu se on ja olihan siinä hyvät kielet. Jotenkin se guarnermalli ei ollut niin täsmällinen.  Pitää tilata uuteen viuluun pari uutta kieltä.
Perjantaina kävimme Haraldissa syömässä , koska oli Jaakon valmistumisjuhla. Riina oli tehnyt koulussa kakun ja aikoo tehdä vielä uuden kakun toisiin valmistumisjuhliin.  Kaiken lisäksi A. oli vaihtanut torstaina auton , vuosimallia 2018 WW Polo ja perjantaina asunnon. Se asunto on melko uusi kaksio Etu-Löytystä. A. sanoi, että se asunto oli löytö ja säästi paljon, kun kävi etukäteen katsomassa sitä asuntoa ja päätti samalla ostaa sen. Asunto on viidennessä kerroksessa ja parvekkeelta näkyy se Oulun pyöreä tornitalo. Juhlimme kuitenkin nyt niitä valmistujaisia.
Tänään olisi ollut hyvä laskettelusää, mutta menen sitten huomenna laskettelemaan.
Entäs mitä noin henkilökohtaisesti mulla. Tuntuu, että ikäkriisi on pikkuhiljaa hellittämässä, että en koko ajan sure sitä vanhenemista. Olenhan laihtunut ja terveydentila on parempi.
Kiinassa on nyt coronavirus epidemia ja siihen on kuollut muutamia kymmeniä. Jenni ja Jaakko aikovat lähteä kesällä Japaniin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti