perjantai 7. kesäkuuta 2019

Hellettä

Tänään on ollut tosi helteistä. Talossamme on kuitenkin viileä, kun on kivitalo.  Kuitenkin päivä meni melko lailla sisällä ollessa.  Leivoimme Riinan kanssa kaurapaloja ja ruissämpylöitä. Ruissämpylät olivat sellaisia saaristolaistyyppisiä. Riina leipoi niitä ja minä leivoin ne kaurapalat. Mullakin onnistui ne ihan hyvin.
Kävimme Kärkkäisellä päivällä ja ostin jonkin verran kukkia, että istutan ne pihaa koristamaan. Käytin niihin vähemmän rahaa kuin aikaisemmin. Autotalli ja varasto pitäisi tyhjentää tänä kesänä. En nyt jaksa ruveta viljelemään mitään kasveja.  Uima-allas pitää siivota ja täyttää. Omakotitalon huollossa on niin paljon vaivaa, että mulla ei riitä energiaa kaikkeen, ainakaan enää. Joskus mietin , että miten voisin tässä talossa asua yksin. Työmäärä on valtava ja pelottaisi.
Huomenna pitää jonkin verran viedä tavaraa kaatopaikalle.
Tänään katsoimme erään Glint Eastwoodin elokuvan, en nyt muista nimeä. Huomenna tulee televisiosta John Waynen Hyökkäys erämaassa. Eräs pojistani on ihan täysin John Waynen näköinen,ihan ihmeellistä että on niin samannäköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti