sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Vettä satoi

Lauantaina sää lauhtui. Silloin oli myös aurinkoista, mutta en ollut ulkona juuri lainkaan. Lauantaina Jaakko tuli yöksi. Ensi viikolla hän muuttaa isompaan asuntoon. Eräs pojistani oli vaihtanut auton ( hän ei halua , että mainitsen hänen nimensä netissä ).
Tänään kävimme Riinan kanssa Ruskossa laskemassa. Vettä satoi koko ajan ja lasketteluvaatteet tosiaan olivat vedenpitäviä. Oli ihan kiva laskea , vaikka satoi vettä. Luisto oli nasta.
Olen seurannet Skateshopin sivuilta käytettyjä luistimia ja perjantaina huomasin Edea Chorukset ( pelkkä kenkä ) 40 E:llä, koko 265 . Tilasin ne ihan uteliaisuuttani. Mullahan on yhdet ylimääräiset terät niin kiinnitän toiset terät toisiin luistimiin.
Ensi viikolla onneksi sää viilenee.

1 kommentti:

  1. Edea Chorus on hyvä kenkä! En ole sillä jäällä mennyt, taitorulliksilla kyllä. Sopivat hyvin halliluistimiksi myös! En tiedä onko sulla kokemusta kyseisestä kengästä, mutta alkuun se tuntuu kovalta. Toisaalta kova kenkä suojaa nilkat erityisesti hypyissä. Jos kenkä painaa hirveästi, nämä geeliputket ovat ihan loistava apu! https://skateshop.fi/Silipos+Geeliputki+nilkkaan?_tu=37422 Tämä ei siis ollut markkinointiviesti, itse olen käyttänyt tuota RF2 -kengän kanssa enkä tulisi toimeen ilman! Tsemppiä uusien kenkien sisäänajoon!

    VastaaPoista