maanantai 18. helmikuuta 2019

Projektit valmistuu pikkuhiljaa.

Viikonloppuna oli lauantaina kova tuuli ja sää oli lauhaa. Olin suunnitellut tekeväni luisteluvideon jo monta viikkoa  ja odottelin sopivää säätä. Sunnuntaina sitten sää meni pakkasen puolelle ja aurinko paistoi. Jääkenttä oli höylätty ihan melkein peiliksi. Menin Akin kanssa kentälle. Mulla oli kännykkä ja kuulokkeet päässä . Kännykkä oli vyötärölaukussa. Aki kuvasi järjestelmäkameralla, kun luistelin musiikin tahdissa. Videosta tuli hyvä, värit olivat hyviä ja luistelu näytti yllättävän hyvältä. Tein videonkäsittelyohjelmalla saman musuukin videolle.
Tänään sää muuttui sitten ihan tuhruksi, lunta on pyryttänyt koko päivän. Tänään kuitenkin kävin kentällä ja opettelin valssihypyn. Tein 20 hyppyä. Ensin taakse sirklausta ja sitten hyppy. Olin aikaisemmin hypännyt, niin että alastulojalka on oikealle, mutta kun olen vasenjalkainen, niin hyppy onnistui siten , että hyppään toiseen suuntaan kuin aikaisemmin. Nyt voin harjoitella muutakin, kun tuo alastulojalka selvisi.
Illalla oli sitten balettia ja siitähän se hyvä keskivartalonhallinta tulee. Mulla oli nyt käytössä oikea balettipuku, niin se tuki paremmin kuin vanha uimapuku. Ei väsyttänyt niin paljoa.

2 kommenttia:

  1. Hei, katsoin luisteluvideosi ja pakko myöntää, että todella hienoa menoa! Asento oli vakaa, ja kaaret syviä. Suosittelen lämpimästi osallistumista aikuisten ryhmiin, jos siis kohtuullisen matkan päässä sellaisia on. Aikuisille on myös erilaista "leirityyppistä" harjoittelua, mutta ne voivat vaatia reissaamista. Esimerkiksi Tallinnassa on satunnaisesti leirejä, joiden osallistujat ovat ainoastaan aikuisia. Aikuiset voivat tosiaan myös kilpailla omissa sarjoissaan freeskatessa tai artisticissa. Jälkimmäisessä teknisiä elementtejä on vähemmän ja ilmaisua painotetaan enemmän. MOlemmissa sarjoissa on tosiaan taito- ja ikäryhmät :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kehuista. Oli mukavaa kuultavaa , olethan harrastanut pidempäänkin lajia. Oulussa on varmaankin aikuisten ryhmiä, voihan niihin osallistumista ainakin harkita.

    VastaaPoista