tiistai 18. joulukuuta 2018

Hassuja juttuja

Nyt on jo tiistai . Viikonloppuna Aki oli lomilla. Sitten sattui hauska juttu, kun lähdimme viemään Akia junalle. Eräs toinen poika lähti myös meidän kyydissä junalle. Pojat pääsevät tämän viikon lopussa armeijasta kokonaan pois. Aki huomasi menomatkalla autossa , että kengät unohtuvat kotiin. Mietimme siinä , että mikä olisi neuvoksi, että pitääkö muovipussit panna jalkaan kotiutuessa ,vai antaako isä omat kengät lainaan. Keksin siinä sitten, kun aikaa oli jonkin verran vielä junan lähtöön, että käy osta City-marketista itsellesi uudet kengät. Pysähdyimme marketin pihalle ja pojat menivät ostamaan Akille uudet kengät ja ehtivät vielä hyvin junaan. Juna oli viisitoista minuuttia myöhässä. Varmaan pojat muistaa tuon jutun ikänsä, on se sen verran hauska juttu.
Lauantaina tapetoimme pari seinää , olohuoneesta ja keittiöstä ikään kuin sillai tehostetapettina. Vielä on tapetoitavaa.
Lauantaina katsoimme elokuvaa.
Pakkasta on ollut hieman , 5-10 astetta.
Jaakko piti pikkujoulut viikonloppuna. Riina leipoi torttuja ja pipareita niihin kekkereihin. Niissä juhlissa oli noin kymmenen osallistujaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti