perjantai 5. tammikuuta 2018

Laihdutusta

Yamaha viulu tuli eilen. Siinä on Dominantin kielet . Se viulu on orkesteriviulu. Yamaha  10V SG on oppilasviulu. Uudessa viulussa on hyvä ääni ja kaikki mittasuhteet on justiinsa oikein. Yamaha on hyvä merkki , täytyy se taas todeta. Sähkökitaranikin on Yamaha ja hyvä kitara on sekin.Postiin on tullut myös se Höffnerin viulu, joka on konserttiviulu. Mitä ne termit tarkoittaa? Otin antiikkiviuluista kielet pois ja kyllähän niilläkin soittaa ja kerkesihän mullekin jo tulla niihin tunnearvoa, kun ostin ne Kuusamosta viime kesänä. Ei ne kyllä paljon mitään maksanutkaan. Toisaalta maailma on täynnä antiikkiviuluja.
Vieläkin olen joutunut setvimään noita pankki ym. asioita. Pankkilakkokin tuli vielä. Sitten on vielä sellainen hankaluus, että kirjeet menevät eri osoitteeseen. Mulle kuuluvia kirjeitähän on ihan selvästi auottukin. Muutenkin on aina tuskallista käsitellä niitä samoja tapahtumia koko ajan viikosta viikkoon ja kuukaudesta toiseen.
Laihtuminen sujuu ihan hyvin , olen laihtunut jo 9 kg lähtöpainostani. Vielä on kuitenkin laihduttava paljon. Mullahan lihaksetkin painaa paljon, mutta kyllä tavoitteeni on jotain 25 kg yhteensä. Vaaka näyttää armottomasti niin , vaikka en näyttäisikään , niin painavalta kuin, mitä vaaka näyttää.
Tänään on satanut lunta. Vuosi 2018 on alkanut ja taas ripustettiin Ifolorin uusi kuvakalenteri seinälle.
Tänään on satanut lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti