maanantai 10. heinäkuuta 2017

Viikonloppu ohi

Sää on ollut ihan hyvä, lämmintä mutta hieman pilveilyä. Lauantaina ei tainnut tapahtua mitään erikoista. Sunnuntaina kävimme Nallikarissa. Mukana oli kahvia ja eväät. En kuitenkaan uinut meressä. Olen käynyt joka päivä altaassa uimassa.
Jaakko kävi täällä tänään. Hän on ollut viikon pitämässä jotain nuorten leiriä.
Ihan semmoista normaalia , pieniä vastoinkäymisiä on ollut , mutta ei mitään erityistä. Tarkoitan jotain ylimääräistä rahanmenoa tai sellaista.
Ompelin sitä jakkua ja vuoren tekemisessä on vaikeuksia , mutta saan sen laitettua. En tiedä teenkö hameen vai housut vai molemmat? Kangas on sellaista ruskeaa liituraitaa. Hyvälaatuista kangasta, kun ei rypisty millään.
Tilasin Ifolorilta kuvia ja on ne sitten hyviä, kuin postikortteja. On se sääli, että nykyään ei tarvitse teettää paperikuvia. Olen niin tyytyväinen tuohon Nikonin DX ( 35 mm) linssiin. Sillä saa kaikki kuvat otettua ja videokuvaus on hyvä. Tilasin sen viime kesänä nettiarvioiden perusteella. Paperikuvatkin on kuin postikortteja. En ole käyttänyt kittilinssiä nyt ollenkaan vuoteen. Manuaalikuvauksella tulee parhaat kuvat ( useimmiten ).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti