keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Lauhaa

Eilen oli ensin viulutunnit. Riina soitti oman esityskappaleensa melko hyvin ulkoa. Mulla on nyt sellainen periaate , etten yhtään käske soittamaan. Katotaan , miten itse harjottelee ja miten esitys menee, ilman ulkopuolisten sekaantumista asiaan. Siitähän sitten näkee, haluaako oikeasti soittaa viulua. Mulla meni se oma kappale hyvin. Nyt ne kappaleet on harjoiteltu siten , että enempää ei voi tehdä ja pianoharjoitus on sitten ensi torstaina. Mielenkiintoista kuulla sitten , millainen pianosäestys tuossa Kuulan kappaleessa on.
Kuoroharjoitus oli sitten myöhemmin illalla ja sekin on sellainen juttu , että harjoitus oli tarpeen , koska ainakin mulle selvisi se , että se meidän toinen biisi on vähän kuin valssi ja toinen on se Maa on niin kaunis. Kaikki on osattava ulkoa. Entinen opettaja antoi armoa sen verran, että jos ei muista , voi olla sanat sellaisessa mustassa kansiossa. Viime vuonna oli myös ne kansiot. Viimeiset kuoroharjoitukset on sitten keskiviikkona ja viuluharjoitukset siis torstaina. Sitten mulla on myös sellaisia jousiharjoituksia joulunajaksi.
Tänään tein balettitreenit täällä ja käytin kärkitossujakin jalassa.
Sää on lauha. Lunta tai räntää sataa. Lähdin ulkoiluttamaan koiria valtavissa toppauksissa, kun en tajunnut , että sää on lauhtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti