tiistai 4. lokakuuta 2016

Musiikki-tiistai

Tänään on ollut häkellyttävän kaunis päivä. Eilen ei ollut tanssiharjoituksia, koska sali oli varattu.
Tänään oli se musiikin täytteinen tiistai. Ensin oli Riinan kanssa viulutunnilla. Opettaja ehdotti , että Riina voisi soittaa joulukonsertissa. Keskustelimme sitten täällä kotona ja harjoittelimme sitä kappaletta myös siten, että säestin pianolla. Katsotaan nyt , miten innostuu.
Itse sitten soitin sitä Toivo Kuulan sovittamaa Kesäiltaa kaksiäänisesti. Onneksi opettaja ymmärsi heti , kuinka suuren työn olin tehnyt harjoitellessani tuon kaksoisääniosuuden.Vain viuluasoittanut voi sen ymmärtää.  Aluksi  en osannut juuri lainkaan, mutta muutamien tuntien  harjoittelun jälkeen joten kuten. Voihan sitä soittoa helpottaakin , että soittaa vain tietyissä kohdissa kahta nuottia. Sitten soitin sitä Kuulan Sanatonta laulua.Siitäkin sitten ratkaisimme tietyt osuudet. Sitten lisäksi soitin yhtä Kuulan kappaletta , jota en ole löytänyt netistä tai mistään.  Voinhan soittaa sen You Tubeen.   Opettajakin soitti sitä ja soitimme sammalla tavalla.  Opettaja sanoi , että erityisesti tämä Toivo Kuulan soittaminen on lisännyt taitojani.
Sitten viulutuntien jälkeen vein Riinan kotiin ja ajoin Tepalle kuoroharjoituksiin. Aloimme harjoitella joululaulua nimeltään Joululaulu. Sen laulamme neliäänisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti