maanantai 25. heinäkuuta 2016

Trooppinen sää jatkuu

Olimme viikonlopun Sirniössä.Sää oli lauantaina puolipilvinen ja lämmin. Kävimme lauantaina Posion keskustassa. Katsoimme televisiosta Kalevan kisoja, jotka pidettiin tänä vuonna Oulussa. Tulimme eilen kotiin , koska Akilla ja Riinalla alkaa työ Kuivaksen leipomossa , niin meidän pitää olla nyt sitten Oulussa , vaikka on loma. Eräänlainen uhraus, mutta tärkeä, koska Riinakin pääsi nyt ensimmäistä kertaa työhön.
Kävimme Nallikarissa tänään ja siellä oli paljon väkeä. Uin  meressä ja vesi oli erittäin lämmintä.Söimme jäätelöt ja tunnelma oli kertakaikkiaan kesäinen.
Koiramme Milou oli mukanamme Sirniössä ja Muppe oli täällä Oulussa. Osa perheestä oli täällä Oulussa. Täytyy sanoa, että kyllä on ero koiralla ja koiralla.Muppe on melko hankala noin ensimmmäiseksi koiraksi. Esim. sitä ei tahdo saada autoon sitten millään vieläkään ja Milou hyppää ihan mielellään autoon ja on muutenkin tosi helppo. Ihmettelinkin aina, että miksi joidenkin koirat on niin helppoja ja tottelevaisia.Milou oli Posiollakin mukana.  Milouta on helppo käyttää lenkillä, kun se ei uskalla karata minnekään. Ei tarvi edes hihnaa välttämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti