keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Pentuilua

Eilen en mennyt balettiin ,harjoittelin kuitenkin kärjillä muuten täällä.Aatos tuli topakkana koiraa kouluttamaan. On se nimensä jo oppinut ja tänne käskyn jotenkin.Kuitenkin sattui vaarallinen tilanne, kun pentu yritti ottaa Mupelta Denta Stickin suusta. Muppe ärähti, niin että pennun korvasta tuli verta. Muutaman sekunnin kävi mielessä , että onko koko pentua olemassa enää. Onneksi se oli vain pintaraapaisu. Ei siitä Muppea voinu syyttää, kun se on ruoan päältä tosi tarkka. Nyt opittiin kantapään kautta se , että ruoka-ajat on erit. Muutenhan nuo tulee toimeen, ettei kuonokoppaa tartte pitää, niin kuin olen jostain lukenut. Kuitenkin pitää vähän pitää silmällä.
Pentu on syönyt liian vähän . Soitin jo kenneliin ja sain neuvoja . Pitää tehdä aina uusi ruoka.  Pentu ei syö  omaa ruokaansa niin paljoa kuin pitäisi .  Sen sijaan söisi toisen koiran ruoat. Katellaan
ne leikkivät sellaista leikkiä, että pentu ajattaa Muppea hännästä. Muppe ihanasti varoo, ettei astu pennun päälle. Vanha koira oli sitten niin uuvuksissa , hyvä kun sekin saa liikuntaa enemmän.



Harjoittelin viululla . Myös eilen harjoittelin sitä kesäläksyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti