torstai 17. syyskuuta 2015

Dear Diary

Tiistaina oli Riinan viulutunti . Riina soitti Leijonakuningasta ja ihan hyvinhän se meni, vielä kun harjoittelee, niin ihan on mahdollisuus vaikka esittää jossain. Mullahan on se laulutunti, että kerkeän vaan viedä Riinan tunnille. Laulutunnilla on ollut puhetta siitä tutkinnnosta ja katselin sivustoilta, niin mulla voisi olla mahdollisuus  nyt ainakin I tai ehkä  II tason  klassisen laulun tutkintoon. Kolmonen on sitten musiikkiopistotason loppukoe. Onhan tässä aikaa  ( jos on ), vaikka ykkösen suorittaisi ensin.  Siihen tutkintoon sisältyy myös nuottien osaaminen ja nehän minä olen itsekseni opetellut.  Pitäis vaan osoittaa se jotenkin. Elikä ei noihin tutkintoihin mennä tuosta vaan. Katellaan.
Sinänsä en olisi uskonut, kun aloin harrastaan enemmänkin musiikkia, että päädyn johonkin tutkintoihin. Aloitin ihan nollasta. Piirsin isolle pahville viivaston ja sitten aloin laskemaan monesko kosketin pianossa. Vasemmalle kädelle myös laskin.

Kysyn aina Riinalta , että haluaako viulutunnille, niin on aina halunnut lähteä. Riinalle pitäisi löytää tuollaisia Leijonakuningas tyyppisiä kappaleita, koska pelkästään sen oppikirjan soittaminen voi olla puuduttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti