sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

dear Diary

Eilen satoi melkein koko päivän ja tänäänkin satoi. Pesin eilen kaikki sohvien päälliset. Kone jauhoi koko päivän. Sitten tein sellaisen operaation , että käänsin yhdestä sohvasta päällisest nurinpäin , niin tuli ihan uuden näköinen sohva. Nuo raidalliset omatekoiset päälliset kuivuivat nopeasti ja laitoin ne yöllä takaisin sohvaan. Sohvat ovat nyt raikkaat ja imuroidut törystä. Tänä aamuna hinkkasin kuurausharjalla , mikrokuituliinalla ja Vanish peruaineella yhen sohvan ihan putipuhtaaksi. Monta vadillista lähti likaista vettä. Sohvasta tuli ihan uuden näköinen. Likainen sohva ei ole aina ihan toivoton tapaus. Nuo Ikean päällisillä on myös hyvä uudistaa ilmeet.
Poistin sanattoman lauluni,kunnes vihdoin tajusin kuinka sen sävel menee ts. osaan laulaa sen. Vaati jotain 30 nauhoituksen yritystä, koska halusin soittaa sen täysin puhtaasti.

https://www.youtube.com/watch?v=x6VXZb3lG00


Sanaton laulu

Nykyään ei katota televisiota liikaa , vaan nuo pojat katsoo You Tubea. Mullekin on tullu tutummaksi nuo Niilot ja Iltapalamiehet ym.ja amerikkalaiset pelivideot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti