sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikonloppuna Sirniössä

Olimme Sirniössä. Siellä oli melko autiota , ei juuri ristinsielua näkynyt. Kävimme myös Posiolla. Siellä näin taas joitain samaan aikaa peruskoulussa olleita ja kyllä ne oli jo harmaantunut. Melko masentavaa toisaalta.  Tulee aina sellainen hyppy 70-luvulle. Mullahan on tänään syntymäpäivä.
Sirniössä pikkulapset katsoi  Maija Poppasen ja Jopet-showt taas kertaalleen. Euroviisutkin istuin sohvalla monta tuntia. Mielestäni se Italian biisi oli ainakin hyvä.
Meillä oli myös Muppe mukana. Ostimme joskus muutama kuukausi sitten koiralle sellaisen esteen , että se pysyttelee auton takaosastossa. Puoli viiden aikaan kokosin sen jotenkin ja sitten Aki  ja Raimo veivät sen autoon ja miettivät aikansa ja totesivat , että se teline oli väärin koottu. Sitten ne kokos se uudelleen ja koira tungettiin sinne auton takaosaan. Sitten me siinä tyytyväisenä tuumittiin , että kannatti viimein asentaa tuo koira aita. Sitten koira alkoi kuitenkin rynniä sieltä takaa pois . Tuollaista 40-kiloista koiraa , ei mitkään pyykkitelineet pidättele. Pysähdyimme Kiimingissä ja väkersimme uudelleen sen kalterin paikoilleen  ja uus yritys. Ei se koira pysynyt ollenkaan siellä takana taaskaan. Muppe ei ole vieläkään tottunut olemaan autossa. Se istuu aina penkillä ( jos istuu ) ja säikähtää hirveästi jos ohitellaan , että kuuluu se jyrinä. Sitten se kuolaa ja läähättää mun niskaan koko matkan. Lopulta heitettiin se häkkyrä roskiin. Monta tuntia jotkut väkersi sitä. Se maksoikin Mustissa ja Mirrissä monta kymppiä ja samanlaisen roskiinheitettävän härvelin olisi saanut Puuilosta 19 E:lla. Ei kai siinä auttanut taas , kun nauraa koko jutulle.Miten ihmeessä joillakin ne koirat istuu niin kiltisti autossa jonkun kalterin takana ?,Vähän samanlainen farssi oli pääsiäisenä jonkun tarjous tuhkaimurin kanssa. Tuhkat vaan pölisi kuin savu. Me ei olla sillä tavalla ruudinkeksijöitä, yritetään vaan selvitä jotenkin.
Grillasimme vähän lauantaina, vaikka oli armoton tuuli. Tuntui , että puut katkeilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti