torstai 7. toukokuuta 2015

Päivä liikenteessä

Aamulla nousin tavallista aikaisemmin ja ompelin sellaisen vaaleanpunaisen boleron. Mulla ei ollut kaavoja , enkä halunnut käyttää aikaa johonkin kaavojen kopioimiseen , niin leikkasin erään entisen boleron auki ja leikkasin sen mukaan kankaan. Nopeasti sain ommeltua sitten sen boleron.
Sitten lähdin koiran kanssa lenkille. Kun palasin sieltä , niin sanoin koiralleni, että odota sinä tässä ulkona, niin vien kirjan kirjastoon. Menin kirjastoon skootterilla. Pitäähän sillä ajaa , että tottuu liikkumaan sillä. Ihan hyvin saattoi palauttaa viulunuotit kirjastoon sillä menopelillä. Sitten siinä tein vähän taloustyötä ja Aki tuli koulusta. Harjoittelin myös viululla hieman. Sitten menin Ideaparkiin ostamaan kukan viulunsoiton opettajalle. Sitten huomasin , etten muistanut ottaa mukaan kenkiä, jotka ajattelin viedä suutarille, niin palasin kotiin. Oli aikaa , joten keitin kahvia itselleni ja pojalleni. Sitten muistin , etten muistanut ostaa Glitteristä Victoria Secret parfyymiä, joten ajoin taas Ideaparkiin. Onneksi muistin ne kengät. Ostin parfyymin ja ajoin kevään viimeiselle viulutunnille. Harjoittelimme vibraatoa ja keskustelimme menneestä lukuvuodesta. Sitten ajoin Tuirasta keskustaan ja vein suutarille kengät, joista koira oli purrut kantalaput jo ajat sitten. Odottelin , kun suutari vaihtoi laput. Saatuani ne kengät menin autolle ja vaihdoin saappaat korkeakantaisiin avokkaisiin, kun oli niin kuumakin. Ajoin sitten taas kotiin. Siinä haikailin mennyttä kevättä, että näin nopeastiko tämä elämä meneekin.Kauhistutti, miten vuodetkin menevät niin nopeasti, koko elämä. Sitten huomasin , että kello käy ja lähdin siitä sitten ajamaan taas kaupunkiin balettitunnille. Tällä viikolla on ollut jo neljänä päivänä balettia.
Harjoittelimme tangoilla ja sitten sitä Adagioa ja espanjalaistanssia. Ne olisi niin ihanat, jos ne osaisi sujuvasti. Ajaessani kotiin illalla , huomasin kuinka ruoho jo vihersi tien pientareella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti