keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Dear Diary

Nyt on ollut sellaista takatalvea. Eilen lähdin 15.30 laulutunnille ja jouduin jarruttamaan äkkiä, kun autojono oli edessäni. Oikeastaan rekka oli edessäni ja käänsin auton vasemmalle kaistalle. Auto pysähtyi luisuen. Juuri noihin aikoihin oli 8 kolaria sattunut kaupungissa. Itekin meinasin ajaa rekan perään. Siinä oli sitten neljä autoa tiepuolessa. Pääsin siitä sitten Teuvo Pakkalan koululle. Nyt oli sitten taas sijainen laulun opetuksessa.Haluan laulaa sellaista kuin Kate Bushin Wuthering Heightsia. Se oli hitti silloin 70-luvun lopussa. Ostan netistä nuotit siihen.
Tänään oli myös laulua.Harjoittelin sitä Se tu mamia.  Osasin sen ulkoa yhden kerran. Tuo sanojen unohtaminen konsertissa mua stressaa eniten, jos näitä tämän kevään esityksiä vertaan.Mietimme myös asuvalintaa: pitkä puku, kirkkaan värinen, koska tausta on vaalea.
Eilen väsytti aivan älytön. Pakolla siivosin siinä sitten pari huonetta.Mitä enemmän taiteita , sitä enemmän
pölyä.




https://www.youtube.com/watch?v=BW3gKKiTvjs



1 kommentti:

  1. Löysin blogisi puolivahingossa ja täytyy sanoa, että tämä on ollut niin piristävää luettavaa! Ihana pongata muitakin aikuisia, jotka haluavat oppia uutta ja juuri sellaisia lajeja, jotka ovat kaukana ylimarkkinoiduista ja pinnallisista hyvinvointikeskusten lajeista! Koomista kyllä, minäkin soitan viulua ja olosuhteiden vuoksi pääsin aloittamaan vasta aikuisena :D Baletista olen myös haaveillut, mutta paikkakunnalla ei aikuisbaletin harrastaminen onnistu. Sen sijaan löysin vanhan harrastukseni taitoluistelun uudelleen näin aikuisiässä. Hatunnosto ja kiitos myös kuvista ja videoista! :)

    VastaaPoista