keskiviikko 21. tammikuuta 2015

dear Diary

Kävin tänään aamulla paastoverikokeessa. Tulokset näki jo Omahoitosivuilta nyt. Sokeri on vähän koholla , mutta ei sairaudeksi asti. Jonkun verran liikaa rasvaa veressä. . Aloitan taas Xenical kuurin sitten. Söin niitä joskus 8 v sitten  kuureittain aina silloin tällöin, kun oikein piti yrittää olla laiha ja olinkin. Kyllä sillä tulokset näkyy jo ens kesään mennessä. Ennen ateriaa pitää ottaa, mutta mitä ateriaa, yritän olla syömättä, mutta kai sitä napostelua tulee sitten.
Koko alkupäivän väsytti ankarasti. Ajattelin , että otan sitten nokoset , kun meen  kotiin, mutta Riina oli myöhästynyt linja-autosta ja piti taas lähteä ajamaan kaupungille , vaikka ois kuin väsyttänyt. Sitten palasin ja koira antoi sen verran armoa, että nukuin tunnin ennen kuin piti se lähteä ulkoiluttamaan.
Olen nyt jouhittanut kaksi jousta ja ihan hyvin niillä voi soittaa. Vanhaan viuluuni tuli uudet kielet ja nyt siinä on sellainen samettimainen ääni, vähän alttomaisempi.  Kannatti korjata se viulu. Kannatti korjata myös ne jouset. Uusi Kunin olkatuki on myös ihana , puuta.
Eilen käytin Riinaa viulutunnilla ja opettaja ja Riina soittivat yhteen. Opettaja sanoi, että kuulostaa hienolta, että heidän pitäisi perustaa duo. Olen ihan samaa mieltä.Riinalla ihanasti kestää hermo soittaa omaa säveltä, kun opettaja soittaa omaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti