tiistai 23. heinäkuuta 2024

Sirniössä taas

 Tulimme eilen tänne Sirniöön. Sää on helteinen. Kävimme tänään Posiolla. Turisteja oli taas paljon liikkeellä. Livon rannalla oli paljon väkeä.

Menimme Kuusijärven rantaan uimaan. Se ranta on ihana, mutta on siinä hieman mutapohja. Jos sen rannan ruoppaisi, niin tulisi hyvä ranta. Milou oli myös mukana ja ui paljon. Posiolle sitä ei oteta ja kyllä se jää ihan suosiolla pihalle odottelemaan.

Illalla katsoimme dvd:n Rebekka.  Toin Oulusta dvd-elokuvia, joita on aika paljon. 

Olen lukenut tuota Sirniön kylän historia kirjaa toista kertaa läpi. Joitain yllättäviä juttuja siinä aina on. Muistaakseni ensimmäisessä painoksessa (1992) eri kuvat, mutta en nyt löydä sitä kirjaa. Sirniössä on kaikki sukulaisia keskenään. Sukulaisista ei ota selvää, kuinka rakkaita ne on. Facebook  ei arvoitusta ratkaise.  Sukulaisista tulee sellainen olo , että ne on täydellisiä, enemmän täydellisiä kuin keskimäärin ihmiset. 


Nyt on hillanpoiminta-aika, mutta en jaksa kiinnostua niistä hilloista.

Venemoottori oli mennyt pojilla rikki. Se on se moottori, joka nostettiin järvenpohjasta. Sen korjaaja on nyt kokenut saman kohtalon. Kyllä tämä elämä on merkillistä. En halua puhua noista asioista. 

Jos ostetaan moottori, niin pitää olla jokin kevyt, että sitä jaksaa kuljetella Ouluun. Voihan sitä soutaakin.

Nyt pitää odottaa, että loma alkaa vaikuttamaan rentouttavasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti