perjantai 15. joulukuuta 2023

Joulu lähestyy

 Tällä viikolla on ollut pakkasta. Kävin tiistaina koronarokotuksessa. En ollut tiistai-iltana baletissa, koska raskasta liikuntaa oli vältettävä pari päivää. Sain myös influenssa piikin. Seuraavana päivänä oli vähän flunssainen olo. Otin Buranaa, niin sitten taas jaksoi. Koronaa en ole vielä sairastanut

OIin torstaina ratsastustunnilla. Nyt ei ollut Meri vaan Muusa. Meri oli nyt lomalla. Muusa oli sellainen pienempi hevonen kuin se Meri. Muusalla oli kyllä helppo ravata, mutta laukkaamaan se ei lähtenyt. Miksei ne hevoset voi uskoa mua ja lähteä vaan laukkaamaan? Kuitenkin teen niin, että sisäpohje eteen ja ulkopohje taakse, mutta ne ei vain lähde laukkaamaan. Nyt sain varattua pari ratsastustuntia ja seuraava on ensi viikolla, niin katotaan taas sitten.Voihan sitä toki muutenkin ratsastaa, ei nyt niin pakko ole osata laukata.

Olemme katsoneet telkkarista taas sarjoja. Katsoimme Munkkivuoren. Se oli hyvin koukuttava sarja. Se sijoittui tuonne 80-luvulle. Yllättävän mukavaa vain istua sohvalla ja katsoa televisiota tuntikausia, kun sattuu olemaan koukuttava sarja.

Nyt on rajat taas Venäjälle suljettu. Ne avattiin kyllä päiväksi, mutta sama meno jatkui, niin ne piti taas sulkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti