perjantai 15. syyskuuta 2023

Syksy etenee

 Nyt on ollut aika viilea, mutta aurinkoista. Viime päivinä sää on kylmentynyt. Olen kuvannut jonkin  verran filmikameralla. Kuvia on kiva kehittää. Se on hyvä, kun nykyään on kaikenlaisia starter kittejä , niin pääsee heti kokeilemaan uusia asioita. En kai olisi muuten keksinyt ruveta kehittämään filmiä. Olemassa on myös värifilmin ja diafilminkehityssettejä. Näin sellaisen kuvankehityssetin paikallisessa valokuvausliikkeessä.

Kävin tiistaina baletissa. Torstaina oli ratsastustunti. Raimo oli mukana ottamassa kuvia filmille sieltä tallilta. Negat onnistuivat ja kyllä niissä hevonen näkyy. Meri ei säikähtänyt kameraa. Tallilla mulla oli sellainen ohut muovinen vesipullo, joka räpsähteli, niin hevonen säpsähti sitä. Helposti se näköjään voi säikähtää. Juon tunnilla aina vettä. Teen pysäytyksen ja sitten on juomatauko hevosen selässä.

Ratsastustunti meni ihan hyvin. Olimme ulkona ja aurinko paistoi. Nyt laukkaa meni puoli kentän sivua. Se oli jo ihan saavutus, koska luulin , että menee vielä monta tuntia , että se laukka onnistuu.  Laukannosto onnistuu paremmin vasemmalle, koska olen vasenjalkainen. Oikealle puolelle laukka ei oikein onnistunut. On se lähtenyt oikeallekin  ja kohta mennään täyttä laukkaa. Ratsastin myös kuvioita  ja voltit ratsastin silmämääräisesti. Ravi menee sujuvasti. Hevonen on itse rauhallisuus. Sen rauhallisuus tarttuu niin itseenkin. Se on se juttu. Pikkuisen se hevonen horjahti yhdessä vaiheessa, mutta en kuitenkaan siitä säikähtänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti