perjantai 16. huhtikuuta 2021

Sää on keväinen

 Tänään ja eilen on ollut  vähän koleaa.  Olen nyt tällä viikolla miettinyt tuota verotusta . Tein korjaukset ja soitin vielä veroneuvontaan. Tietysti siinä ensin säikähdin , kun näin sen veroehdotuksen jäännösveron määrän. Lopputulos oli kuitenkin se, että osakkeissa oli  tulot ja menot suunnilleen samat. Möin  keväällä kaikki, ja sain kirjattua tappioita. Sitten ostin  halventuneita osakkeita ja nehän on nyt noussut. Tuottoa tuli esim. Orionista, joka kallistui keväällä. Möin ne sitten osinkojen jälkeen pois ja ostin esim. Nordeaa, joka on nyt noussut paljon.  Nyt mulla on vain muutamaa firmaa. Aika hurja oli se viime kevät  monessa suhteessa.

Sen kyllä huomaa , että kun on jokin tuollainen ylimääräinen kuvio menossa, niin viulunsoittoon ei voi keskittyä ollenkaan. Onneksi mulla on ollut ja on mahdollisuus keskittyä viulunsoittoon. 

Huomenna on prinssi Philipin hautajaiset.  Huomasin henkilökohtaisesti , että Englanti ei ole enää EU:ssa, koska joudun maksamaan tullimaksun Englannista tulevasta paketista. Luistinkengät ovat viimein toimitettu Grafin tehtaalta. Olen tilannut aikoinaan Ebaysta tavaraa Englannista aika paljonkin. Melkein kaikki ostokset ovat Englannista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti