lauantai 6. huhtikuuta 2019

Balettiesitykset Prinsessa Ruusunen menossa

Olin torstaina valoharjoituksissa. Oli vähän hankalaa sopeutua eri tilaan esittämään sitä tanssia. Riinan tanssi oli sitten myöhemmin illalla ja olin siellä Valveella sitten esitysten loppuun asti , elikä noin kolme tuntia meni siellä sitten. Koska tanssin loppuosa oli vähän epäselvä, niin ajattelin mennä vielä kenraaliharjoitukseen.
Perjantaina kävin aamulla labrassa kaupungilla. Sinne piti mennä taksilla, koska autonavaimet oli viety muualle. Soitin sitten yhden pojistani hakemaan mut pois sieltä kaupunginsairaalasta. Torstaina oli tullut jokin verokirje ja siitä säikähtäneenä yöunet jäi lyhyeksi. Soitin heti 9.00 veroon ja asia kyllä korjautuu. Tiesin toki , että se korjautuu, mutta parempi oli soittaa, että sai rauhan siitä asiasta. Olo oli koko päivän lyijynraskas , mutta menin sinne kenraaliharjoitukseen. Riina ei lähtenyt, koska en olisi nyt jaksanut odottaa koko iltaa siellä Valveella.
Sitten nukuin kunnon yöunet ja olo oli jälleen sellainen, että ehkä sittenkin olen vielä ihan kunnossa tai elossa, ihan miten vaan. Kuitenkin ensin ajattelin, että miten jaksan nuo kaikki esitykset. Tänään kuitenkin esitykset menivät ihan hyvin. Huomenna jatkuu ja silloin tulee Jaakko , Jenni ja Raimo ketsomaan. Jotenkin nyt on hankalampi tottua tuohon kumimattoon tuolla Valveen tanssisalissa .




Kuva: Hovineito ja merenneito lähdössä balettiesitykseen





Kuva : Hovinainen





Kuva : Merenneito


Tässä on mielestäni todella, todella hyvä kuva. Valo tulee sellaisen ristikon läpi ja muodostaa tuollaisen suomumaisen kuvion. Huomasin sen  vasta kuvan oton jälkeen. Tässä on ainesta vaikka mihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti