lauantai 26. tammikuuta 2019

Pakkasta

Nyt on ollut koko viikon pakkasta. Keskiviikkona oli balettia ja kuvasin sen koreografian. Torstaina ei tainnut tapahtua mitään erikoista. Perjantaina oli Riinan ja minun viulutunnit. 
Kävin tänään Riinan kanssa luistelemassa. Tilasin Riinalle luistimet Helsingistä. Sitten totesin , että ne mun omat luistimet ovat liian kapeat, että ihan vaivaisenluuta särki, niin tilasin Tampereelta Risport Antarikset. Ne sopi hyvin jalkaan ja ihan hyvä niillä oli luistella. Panin entiset Risportini myyntiin Toriin 95 E:llä ja nyt ne on jo myyty. Pelkkä Coronation Ace terä maksaa uutena 200 E. Kyllä luistinkauppa nyt käy , kun Suomi sai EM kisoissa pronssia .


3 kommenttia:

  1. Teristä löytyy usein edullisempi versio, vaikkei halpoja nekään. Ultima Legacy on Coronation Acea edullisempi, mutta profiili (malli) on lähes sama. Jos laji muuten kiinnostaa, kannattaa tsekata lähiseurojen tarjonta. Nykyään melkein kaikilla taitoluisteluseuroilla on myös aikuisryhmiä :)

    VastaaPoista
  2. Seurojen aikuisryhmissä on ollut ihan hyviä ohjaajia/valmentajia. Parissa seurassa oli haasteita kun ryhmää ohjasi luistelukoulun ohjaaja, ei valmentaja. Alkutaipaleella ok, mutta itse olen kilpaileva aikuisluistelijat gold -sarjassa, eli treenaan myös kaksoishyppyjä. Tällöin valmentajankin täytyy osata opettaa. Tällä hetkellä luistelen ryhmässä, jossa valmentajat vaihtuvat mutta ovat todella osaavia. Olen ollut todella tyytyväinen ja kehitystäkin on tapahtunut!

    VastaaPoista