sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Dear Diary, hullunkurinen perhe täällä taas

Tänään oli kroppa aamulla jumissa ja vähän lihaksetkin oli kipeät tuon Jazz-tanssin jälkeen. Melkoista totuttelua vaatii Jazz-tanssi vanhalta rouvalta.Välillä tuntui, että olenko  armeijassa vai missä ? Tämähän tulikin nyt sen hyppytunnin tilalle tänä vuonna . Jatkossa mulle riittää se yksi balettitunti SAMANA päivänä.
Ihan ihmeellinen viikonloppu oli kyllä. Olin lasten kanssa keskenään.  Perjantaina huomattiin , että koiralla on melkoinen `hot spot`kaulassa ja sitten leikkasimme karvoja ja levitin Betadinea. Nyt se spotti on jo kai rauhoittunut. Sitten Riina alkoi lauantaina valittelemaan jostain näppylöistä ja sitten tutkimme koiran , että onko siinä kirppuja? Sitten totesin , että jos koirassa on kirppuja niin, ei ne ainakaan ällötä siten  kuin ihmiskirput. Mua ei koiran kirput haittaa, jos ei koiraa itseään haittaa. Emme kuitenkaan löytäneet siitä koirasta mitään eliöitä. Sitten piti hädissään  selata netistä niitä ihottuma kuvia ja tehä diagnooseja.  Sitten pojat pani saunan päälle ja minä lähdin karkuun sinne balettiin. Sanoin , että jos ei tosiaan sauna , viina ja terva auta, niin ei sitten mikään, että menkää vaan saunaan.  Minä en sitten käynyt saunassa.Illalla sitten tilasimme Patelan pizzasta pizzat ja pojat lähti jonnekin yötä myöten.
Tähän astisista kauhein eliötartunta on olleet täit. Riinalla oli yhtenä vuonna täitä ja se show kesti monta kuukautta. Muihin ne täit ei tarttunu. Hiuksissa oli tiukasti kiinni niitä täin munia ja niitä kaavittiin täikammalla monta viikkoa joka päivä ja pidettiin vaatteita pakastimessa, kun sää oli muistaakseni talvella plussan puolella.
On tässä joka syksy nuo banaanikärpäset vaivanneet. Nyt ne on hävinneet taas tälle syksylle. Imuroin niitä yleensä. Aamulla, kun menee keittiöön , niin jostain lehahtaa valtava pilvi pieniä kärpäsiä.Imuri pitää pitää keittiön lattialla , että aina kärpäspilven lemahtaessa voi imuroida ne kärpäset pois. Silloin , kun on tuo kärpäsaika , niin mitään pöydälle unohtunutta ruokaa ei voi syödä, muulloin kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti