maanantai 4. elokuuta 2014

Dear Diary

Nyt on sitten Italian matka ohi. Aivan ihana reissu oli. Kävimme Venetsiassa ryhmämätkalla. Se oli niin täynnä matkailijoita, että ei meinannut eteenpäin päästä. Siellä oli yllätyksekseni Chanelin, Diorin ja Guccin liikkeet, joissa kävin. Oli unelmien täyttymys, kun pukupäälliset herrat avasi oven ja toivottivat tervetulleeksi. Ne sanoivat, että madam. Sanoin, että onko Chanel 2.55 laukkua? Olihan siellä . Myyjä kysyi , että haluanko keskikokoisen, hinta 3000 E. Jollekin japanilaiselle siinä viereinen myyjä kirjoitti aitoustodistusta laukusta. Hypistelin jonkin aikaa sitä laukkua ja tutulta näytti. Sitten poistuin ja pukupäällinen herra avasi taas madamelle oven.
Kävimme viitenä päivänä pizzalla.Otin kaksi kertaa Romanon , kun se oli niin ihanan suolainen samassa ravintolassa. Sitten ne italialaiset jäätelöt on aivan ihania. Lauantaina olimme koko päivän Aquafanissa, vesipuistossa. Minäkin uskalsin mennä liukumäkiin. Onnellinen päivä.Olimme yhden päivän meren rannalla kahdestatoista seitsemään illalla. Muulloin olimme hotellin uima-altaalla.
Sitten satoi vettä parina päivänä. Venetsiassakin Pyhän Marcuksen torilla oli pari senttiä vettä.Cattolicassa oli kivan näköistä., kun turistit ostivat värikkäät sateenvarjot ja kävelivät sitten kävelykadulla. Mekin ostimme kaksi sateenvarjoa. En olisi uskonut, että rantalomalla pitää ostaa sateenvarjot. Menimme paikallisbussilla myös Riccioneen. Nyt pitää yrittää taas tottua tänne.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti